Έργα

Στοιχεία επικοινωνίας

[ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΤΟΣ ]

Κατασκευή και επισκευή επίπλων

Με εμπειρία από το 1998, η εταιρεία Βασίλης Λούτος αχολείται με τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την τοποθέτηση και την επισκευή επίπλων. Μέσα απο την πολυετή εμπειρία μπορεί και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες κατασκευής και σχεδιασμού επίπλων κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες υπνοδωματίων, πόρτες ασφαλείας καθώς και τον σχεδιασμό ειδικών κατασκευών.  
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας και ελάτε να δημιουργήσουμε τα νέα σας έπιπλα, την κουζίνα ή την πόρτα ασφαλείας. Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα και την φαντασία πράξη!

[ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ]

Γιατί εμάς

Με εμπειρία από το 1998, η εταιρεία Βασίλης Λούτος εξυπηρετώντας με εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση τους πελάτες μας, έχουμε εξασφαλίσει την επίτευξη φιλόδοξων στόχων και πετυχημένων έργων.

πολυετησ εμπειρια

Δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή επίπλων κουζίνας ντουλάπας υπνοδωματίου εσωτερικών και εξωτερικών θυρών, στα έπιπλα μπάνιου στο παιδικό δωμάτιο και σε ειδικές κατασκευές συνδυάζοντας με το ξύλο και άλλα υλικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στο βωμό της χαμηλής τιμής δεν θυσιάζουμε την ποιότητα. Γι' αυτό και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συνδιάζοντας υλικά αρίστης ποιότητας και προδιαγραφών.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ